IKC Het Woud

BSO

De Buitenschools opvang (BSO) is opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Voorschoolse opvang (VSO)
De voorschoolse opvang is geopend van maandag en dinsdag van 07.00 -8.30 uur.
We ontbijten met de kinderen en er is ruimte om nog even te spelen, te kletsen of relaxen voor school begint. We lopen met de kinderen mee naar de klas en zorgen dat ze de schooldag goed beginnen.

De naschoolse opvang (NSO)
De NSO verzamelt in een van de lokalen van school maar heeft het hele pand tot haar beschikking. Zo is er een echte keuken, een grote leeshoek met zitzakken, volop mogelijkheden om te knutselen, toneel te spelen en heel veel ruimte om te spelen. Als het even kan gaan we lekker naar buiten;  we ontdekken de natuur in het Tiny forest, doen speurtochten in de omgeving, bezoeken de kinderboerderij en organiseren spelactiviteiten op het plein.
De NSO is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur.

Vakantieopvang
Heeft u een NSO-contract inclusief vakantieopvang bij ons? Dan kan uw kind tijdens alle, door de overheid vastgestelde schoolvakanties, gebruik maken van hele dagopvang. Deze vindt plaats op IKC De Lei in Leimuiden.
In de vakantie trekken de pedagogisch medewerkers er vaak op uit met de kinderen en worden extra activiteiten georganiseerd. FloreoKids verzorgt de lunch. Naast uw reguliere dagen, kunt u in overleg met de pedagogisch medewerkers ook extra vakantiedagen afnemen.

Opvang op roostervrije- of studiedagen
Op roostervrije- of studiedagen van school biedt FloreoKids ook opvang.

Sluitingsdagen
Er zijn een aantal dagen in het jaar waarop de locaties van FloreoKids gesloten zijn.
Voor het KDV en de BSO zijn dit de nationale feestdagen. Kijk op sluitingsdagen 2024 voor het overzicht.

TIP:
Neemt u geen naschoolse opvang bij ons af, maar wilt u tijdens de schoolvakanties opvang voor uw kind? Dan kunt u met ons een vakantieopvangpakket afsluiten. Kijk op vakantieopvang- extra voor meer informatie.
 

2022 IKC Het Woud

Powered by BasisOnline